سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اقدام ناشیانه موسسه تنظیم و نشر آثار امام در حمایت از هاشمی

ارسال شده توسط یاران امام در 92/3/4:: 6:23 عصر

 

پایگاه  اطلاع رسانی و خبری جماران(وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره)) در راستای زیر سوال بردن عدم احراز صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی توسط شورای نگهبان، مورخ 2 خرداد 1392 یادداشتی تامل برانگیز و ناشیانه ای را به قلم محمد علی خسروی(عضو شواری مرکزی مجمع روحانیون مبارز و معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره)) منتشر نمود که متن آن به شرح ذیل می باشد:

تاریخ همیشه خواندنی است، خصوصاً خاطرات کسانی که هنوز در قید حیاتند. تاریخ انقلاب اسلامی تا کنون به شکل‌های گوناگون نوشته و منتشر شده است؛ اما هیچ منبعی مستندتر، صحیح‌تر و دقیق‌تر از مجموعه‌ی صحیفه امام نیست.

مطالعه‌ی دوره‌ی22 جلدی صحیفه امام خواننده را با دنیایی از حقایق تاریخی انقلاب اسلامی آشنا می کند. حقایقی که چه بسا امروز برای نسل جدید تعجب انگیز  باشد. به عنوان نمونه، جریان دو درخواست جداگانه از امام و پاسخ ایشان بسیار آموزنده و جای تامل است.

نامه نخست: خرداد سال 1367 حضرت آیت الله خامنه‌ای طی نامه‌ای رسمی، از امام درخواست می‌کند که ایشان آیت الله هاشمی رفسنجانی را به سمت فوق العاده مهم فرماندهی کل منصوب کند. امام در پاسخ به این نامه، بلافاصله آقای هاشمی را با تمام اختیارات به سمت جانشینی فرمانده کل قوا منصوب می‌کند.

نامه دوم: اواخر همان سال، آیت الله مهدوی کنی نامه‌ای به امام می‌نویسد و از امام می‌خواهد آیت‌الله احمد جنتی را به سمت ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کند. این بار امام خمینی، برخلاف سیاق نامه قبلی، از انتصاب آیت الله جنتی استنکاف می ورزند و آن را مشروط به مسائل دیگر می کنند.

این مواجهه امام با دو نامه متفاوت بسیار تامل برنگیز است. امام در یک سو، یک سمت مهم را به آقای هاشمی رفسنجانی اعطا می کنند ولی در سوی دیگر، از انتصاب آقای جنتی برای یک سمت معمولی پس از پیگیری دو سه ساله طفره می روند. سطح اعتماد امام به یاران خود و توجه به آن‌ها می‌تواند ملاک رفتار ما در دورانی باشد که 25سال از رحلت ایشان می‌گذرد و همه ما مدیون تلاش‌ها و اندیشه متعالی این رهبر کبیر و اندیشمند هستیم. متن هر دو نامه به همراه شان نزول آن ها در ادامه می آید:

نامه نخست: حکم انتصاب آقاى هاشمى رفسنجانى به سمت جانشین فرماندهى کل قوا

زمان: 12 خرداد 1367/ 17 شوال 1408
مکان: تهران، جماران‏
موضوع: انتصاب جانشین فرماندهى کل قوا
مخاطب: هاشمى رفسنجانى، اکبر
شآن نزول: آقاى خامنه‏اى، رئیس جمهور، طى نامه‏اى به محضر امام خمینى اعلام داشت:
... پیشنهاد مشخص این جانب که قبلًا نیز کتباً و شفاهاً معروض گردیده، این است که:

1- کلیه امور مربوط به نیروهاى مسلح، ارتش، سپاه، ژاندارمرى اعم از عملیات، پشتیبانى، امور سازمانى و ادارى و غیره به شخص واحدى مفوض و محول گردد.
2- شخص مزبور از سوى حضرت عالى موظف گردد که امور را از نزدیک و با قاطعیت تمشیت کند.
3- دادگاه نیروهاى مسلح موظف گردد که در تعقیب قضایى متهمین و اجراى محکومیتها به طور کامل از نظر و دستور وى تبعیت کند. با توجه به همه جوانب، به نظر این جانب، تنها فرد مناسب براى تصدى این مسئولیت مهم، جناب آقاى هاشمى رفسنجانى است.

 متن حکم امام:

بسم اللَّه الرحمن الرحیم‏
جناب حجت الاسلام آقاى حاج شیخ على اکبر هاشمى رفسنجانى- دامت افاضاته‏

با توجه به درگیرى رویاروى امریکاى جهانخوار علیه اسلام و ایران و هماهنگى غرب و شرق و ارتجاع منطقه در مبارزه با انقلاب اسلامى و جلوگیرى از پیروزى اسلام، به پیشنهاد رئیس جمهور محترم، جناب حجت الاسلام آقاى خامنه‏اى- دامت افاضاته جنابعالى را با تمام اختیارات به جانشینى فرماندهى کل قوا منصوب مى‏نمایم ...
روح اللَّه الموسوی الخمینى‏ ( صحیفه امام، ج‏21، ص: 57)

***

نامه دوم: نامه به آقاى محمد رضا مهدوى کنى

زمان: 30 بهمن 1367/ 12 رجب 1409
مکان: تهران، جماران‏
موضوع: مشکلات و آینده سازمان تبلیغات اسلامى‏
مخاطب: مهدوى کنى، محمد رضا

 شان نزول: در پاسخ به گزارش تفصیلى آقاى مهدوى کنى به تاریخ 30/ 11/ 67 که طى آن به تاریخچه سازمان تبلیغات اسلامى، تشکیلات و تعداد پرسنل و مسائل و مشکلات مربوط به آن پرداخته شده است و از اینکه در دو- سه سال اخیر، حمایت مورد نیاز به عمل نیامده، گلایه شده است و به پیوست نامه مذکور، پیشنهاداتى در رابطه با سرپرستى سازمان و کمک به رفع نیازهاى مالى آن شده است.

متن نامه:

بسم اللَّه الرحمن الرحیم‏

جناب حجت الاسلام و المسلمین آقاى مهدوى کنى- دامت افاضاته‏
با سلام و دعا براى وجود جنابعالى. آنچه مرقوم داشته‏اید:

1- از طرف این جانب مانعى نیست که طى حکمى جناب حجت الاسلام آقاى جنتى را مسئول سازمان تبلیغات اسلامى بنمایم، مشروط بر اینکه مسأله را پیش آقایان اعضاى محترم سازمان تبلیغات طرح کنید که خداى ناکرده آقایان نگران نشوند.
2- در مورد صرف سهم مبارک امام- علیه السلام- آنچه نزد خود شما مى‏آید، جنابعالى مختارید هر گونه صلاح مى‏دانید عمل کنید. و نیز اجازه مى‏دهم تا آن کسانى که از من در سهم اجازه دارند به همان میزان اجازه‏شان در صورت تمایل از طریق جنابعالى صرف در تبلیغات اسلامى نمایند.... 
روح اللَّه الموسوی الخمینى‏ (صحیفه امام، ج‏21، ص: 271)

 

حال سخن ما مسئولین موسسه تنظیم و نشرآثار امام(ره):

شما بعد از اعلام عدم احراز صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی از سوی شورای نگهبان، ساعت ها وقت و فکر خود در موسسه متمرکز کردید که برای دفاع از آقای هاشمی رفسنجانی و زیر سوال بردن شواری نگهبان و دبیر محترم این شورا، چنین مطلب مضحکی را بنویسید! شما اگر این مطلب را به همراه استدلال تان به هر محقق منصفی که با آثار امام(ره) و سیره ایشان آشنایی دارد نشان دهید، به حال روحی و فکری تان می خندد! اولا قیاس شما در اینجا یک قیاس مع الفارق است و شما برای رسیدن به مقصودتان بجای استدلال مغلطه و سفسطه کرده اید! دوما در کجای نامه حضرت امام(ره) خطاب به آیت الله مهدوی کنی، ایشان نسبت به انتصاب آیت الله جنتی استنکاف و مخالفت ورزیدند؟! حضرت امام(ره) در ابتدای این نامه تصریح کرده اند که: از طرف این جانب مانعى نیست که طى حکمى جناب حجت الاسلام آقاى جنتى را مسئول سازمان تبلیغات اسلامى بنمایم. آیا امامی که حق گو بودند و با احدی تعارف نداشتند از این که در این خصوص می فرمایند از طرف این جانب مانعی نیست، بمعنای مخالفت و استنکاف ورزیدن با انتصاب آیت الله جنتی می باشد؟! بله ممکن است گفته شود حضرت امام(ره) در این نامه انتصاب ایشان را مشروط کردند که: مسأله را پیش آقایان اعضاى محترم سازمان تبلیغات طرح کنید که خداى ناکرده آقایان نگران نشوند. در اینجا هم مخالفت و استنکافی از سوی امام(ره) احساس نمی شود، بلکه ایشان خواسته اند از این طریق به دیگر اعضای سازمان تبلیغات احترام بگذارند و قبل از انتصاب آقای جنتی این موضوع با آنها مطرح شود و لذا امام(ره) یک و ماه و نیم پس از این نامه با تعریف و تمجید از آیت الله جنتی، ایشان را به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کردند. سوما اگر شما خود را پژوهشگر در اندیشه و آثار امام(ره) می دانید و ریگی به کفش ندارید! پس چگونه است که نظرات صریح حضرت امام(ره) را در خصوص آیت الله جنتی در جاهای مختلف که در صحیفه ایشان موجود است، نادیده گرفته اید! در اینجا لازم است برای روشن شدن مطلب به مواردی از آن اشاره کنیم:

1 – از آقای جنتی هم متشکرم که با همراهی شما تشریف آورده‏اند. البته ایشان از اشخاص بزرگ اینجا هستند و لیاقت برای همه مسائل را دارند. (صحیفه امام(ره) جلد7)

2 – حکم امام(ره) به اعضای محترم شواری نگهبان مورخ 1 اردیبهشت 1367 برای رسیدگی به انتخابات مجلس شورای اسلامی در گرگان.(صحیفه امام(ره) جلد21)

متن حکم حضرت امام(ره):

بسمه تعالی

شورای محترم نگهبان ـ ایّدهم اللّه‏ تعالی

از آنجا که به آقای نورمفیدی [1]قول دادم به وضع انتخابات در آن شهر رسیدگی کنم، و از آنجا که احمد[2]با آقای امامی[3]مشورت کرده که این کار از غیر شورای نگهبان صلاح نیست، با اعتماد به تمامی اعضای شورای محترم نگهبان آقای جنتی[4]را مسئول رسیدگی کامل به انتخابات گرگان نمودم تا حقی ضایع نگردد.

 

روح‏اللّه‏ الموسوی الخمینی

......................................................................................

1 – آقای سیدکاظم نورمفیدی نماینده امام و امام جمعه گرگان.

2 – آقای سید احمد خمینی.

3 – آقای محمد امامی کاشانی، عضو فقهای شورای نگهبان.

4 – آقای احمد جنتی، عضو فقهای شورای نگهبان.

 

3 – انتصاب سه تن از فقهای شورای نگهبان مورخ 22 خرداد 1365 از سوی حضرت امام(ره).

متن نامه دبیر وقت شورای نگهبان و پاسخ حضرت امام(ره):

[بسم اللّه‏ الرحمن الرحیم. محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‏اللّه‏ العظمی امام خمینی ـ مدظله العالی

با عرض سلام و مسئلت مزید برکات عالیه، نظر به اینکه عضویت سه نفر از فقهای شورای نگهبان به اسامی آقایان: حاج شیخ احمد جنتی و حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی و حقیر (لطف اللّه‏ صافی) در تاریخ 25/4/65 پایان می‏یابد برای اینکه دوره جدید ان‏شاءاللّه‏ تعالی بلافاصله آغاز به کار نموده و فترتی پیش نیاید به این وسیله مراتب حضور مبارک اعلام می‏شود تا طبق اصل 91 قانون اساسی تصمیم لازم اتخاذ فرمایید.

17/3/1365 ـ دبیر شورای نگهبان ـ لطف اللّه‏ صافی]

 

بسمه تعالی

با تشکر وافر از زحمات ارزنده حضرات فقهای محترم شورای نگهبان ـ دامت برکاتهم ـ چون ادامه این خدمت بزرگ به اسلام و جمهوری اسلامی امری ضروری است و حضرات فقهای محترم مذکور در متن، لیاقت و تعهدشان محرز است، و در مدت طولانی این خدمت آشنایی وافر به مسائل جاریه دارند، برای دوره جدید نیز خود حضرات حجج اسلام: آقای حاج آقا لطف‏اللّه‏ صافی و آقای حاج شیخ احمد جنتی و آقای حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی ـ ایّدهم اللّه‏ تعالی ـ را به عضویت در شورای محترم نگهبان منصوب نمودم. از خداوند تعالی مزید توفیق آنان را در این خدمت خواهانم.

تاریخ 22 خرداد 65 / 4 شوال 1406

روح‏اللّه‏ الموسوی الخمینی

(صحیفه امام(ره) جلد20)

 

محمدعلی خسروی

 

چهارما یک ماه و نیم بعد از نامه حضرت امام(ره) خطاب به آیت الله مهدوی کنی در خصوص انتصاب آیت الله جنتی بعنوان سرپرست سازمان تبیلغات اسلامی، امام(ره) مورخ 14 فروردین 1368 آیت الله جنتی را در حکمی به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب می کنند. امام(ره) در این حکم در خصوص آیت الله جنتی می گویند: روشن است شما که از افراد متدین خوب و با سابقه طولانی در مبارزات می‏باشید و عمری را در حوزه‏های علمیه سپری کرده‏اید، می‏توانید خدمات ارزنده‏ای به اسلام و انقلاب بنمایید. این کلام حضرت امام(ره) درباره آیت الله جنتی بخوبی نادرستی ادعا و اقدام مغرضانه و ناشیانه شما را در جهت زیر سوال بردن ایشان نشان می دهد. چرا که همگان بخوبی می دانند آن عزیز سفر کرده با احدی تعارف نداشت و در کمال صداقت و راستی و با شجاعت نظر و موضع خود را نسبت به افراد مطرح می نمود پس اگر ایشان کوچکترین مخالفتی با انتصاب آیت الله جنتی بعنوان سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی داشتند با صراحت بیان می کردند نه این که با تعریف و تمجید ایشان را به این سمت مهم منصوب کنند!

بهتر است بدانید که چه می گویید، شما برای منافع سیاسی تان و القای حرفتان براحتی امام(ره) را زیر سوال می برید، چرا که اگر هر شخص منصفی به این یادداشت مغرضانه و ناشیانه شما نگاه کند و سپس نگاهی هم به مواضع و احکام امام(ره) در صحیفه در خصوص آیت الله جنتی بیاندازد، نتیجه اش این می شود که امام(ره) با انتصاب آیت الله جنتی برای ریاست سازمان تبلیغات مخالف بوده و از آن استنکاف می ورزیدند(البته طبق ادعای مغرضانه و نادرست شما) ولی بعد از یک ماه و نیم ایشان را با تعریف و تمجید بعنوان ریاست سازمان تبلیغات منصوب کرده است! موسسه ای که مسئول پژوهشی(محمدعلی خسروی) آن این گونه است و براحتی با تحریف مواضع و اندیشه امام(ره) ایشان را زیر سوال می برد، پس وای بحال دیگر بخش هایش...

متن حکم حضرت امام(ره) خطاب به آیت الله جنتی:

 

بسم اللّه‏ الرحمن الرحیم

جناب حجت‏الاسلام آقای حاج شیخ احمد جنتی ـ دامت افاضاته

به دنبال درخواست اعضای محترم وبزرگوار شورایعالی سازمان تبلیغات مبنی بر اینکه برای پیشبرد بهترِ کار، شخصی از طرف اینجانب به تنهایی مسئول آن سازمان گردد، جنابعالی را به مدیریت و ریاست آن سازمان منصوب می‏نمایم.

روشن است شما که از افراد متدین خوب و با سابقه طولانی در مبارزات می‏باشید و عمری را در حوزه‏های علمیه سپری کرده‏اید، می‏توانید خدمات ارزنده‏ای به اسلام و انقلاب بنمایید.

امیدوارم با تلاش پیگیر و با استفاده از همه نیروهای مؤمن به انقلاب و اسلام از عهده این مهم برآیید. تبلیغات، که همان شناساندن خوبیها و تشویق به انجام آن و ترسیم بدیها و نشان دادن راه گریز و منع از آن است، از اصول بسیار مهم اسلام عزیز است.

ان‏شاءاللّه‏ در محدوده توانتان نقاط کور و مجهول را برای مردم شریف ایران و جهان اسلام باز و روشن نمایید؛ و چهارچوب اسلام ناب محمدی، که ترسیم قهر و خشم و کینه مقدس و انقلابی علیه سرمایه‏داری غرب و کمونیسم متجاوز شرق است، و نیز راه مبارزه علیه ریا و حیله و خدعه را به مردم و بخصوص جوانان سلحشورمان نشان دهید.

این مسئله که نظام در اهداف خود جدی است و با هیچ‏کس شوخی ندارد و در صورت به خطر افتادن ارزشهای اسلامی با هر کس در هر موقعیت قاطعانه برخورد می‏نماید، بایدبه عنوان یک اصل خدشه‏ناپذیر برای تمامی دست‏اندرکاران و مردم تبلیغ گردد.

توفیق جنابعالی و اعضای معزّز و محترم شورایعالی سازمان تبلیغات اسلامی و تمامی افراد آن سازمان را از خداوند متعال خواستارم. والسلام علیکم و رحمة‏اللّه‏.

14/1/68

روح‏اللّه‏ الموسوی الخمینی

(صحیفه امام(ره) جلد21)

 

سوگمندانه باید گفت: موسسه ای که سالانه میلیاردها تومان بودجه می گیرد و میلیاردها تومان اموال و املاک در اختیار دارد تا از اندیشه و آثار امام(ره) پاسداری کند، امروز در دست عناصر یک جریان سیاسی خاص افتاده که برای منافع مادی و سیاسی شان دست به تحریف مواضع و اندیشه های حضرت امام(ره) می زنند و افکار و مواضع خود را به نامه ها و احکام امام(ره) القاء می کنند! که قبلا هم به موارد دیگری از آن در وبلاگ شاخص؟ اشاره کردیم.

در خاتمه کلام خود را با سخنی از حضرت امام(ره) خطاب به اعضای شورای نگهبان که چراغ راه امروزمان هم می باشد، به پایان می بریم:

از تحمل زحمات و رنجهای شما تشکر می‏کنم. شما توقع نداشته باشید که مورد اهانت واقع نشوید. همه می‏دانید تا کسی کاری انجام ندهد کسی به او توهین نمی‏کند. توهین برای کسانی است که می‏خواهند زنده باشند. هیچ کدام از ما نباید انتظار تعریف را داشته باشیم. باید به حکم خدا عمل کنیم و به این هم کاری نداشته باشیم که چه کسی از این کاری که برای خدا می‏کنیم خوشش می‏آید و یا چه کسی بدش می‏آید. من در تمام مواقعی که مقتضی بوده است، مجلس و شورای نگهبان را تأیید کرده‏ام. ما باید دست در دست یکدیگر بگذاریم تا یک کشور اسلامی درست کنیم. (صحیفه امام(ره) جلد17)

 





پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ